top of page
TRANSFORMATIES
Schermafbeelding 2020-04-29 om 21.51.05.

Transformaties hebben vaak te maken met emotie. Mensen hechten waarde aan juwelen van een geliefde die ze hebben verloren. Vaak leeft de herinnering verder in een lade die slechts op onbewaakte momenten opengaat. Dat moment van even terug gaan, willen mensen koesteren.

Van Oud 

     naar Nieuw

 

"Ik had nooit echt plannen om iets met deze juwelen te doen. Ik dacht er wel eens over, maar het kwam er nooit echt van. De juwelen bleven lang opgeborgen tot een vriendin over Kris Baele vertelde. Zo hoorde ik over de mogelijkheid om oude juwelen te laten transformeren. Uiteindelijk nam mijn zoon me mee naar Kris. Meteen voelde ik vertrouwen. De informatie die Kris en Freija me gaven over het al dan niet gebruiken van het oude goud en oude edelstenen zorgde ervoor dat ik mijn vaders trouwring wilde laten aanpassen voor mezelf."

- mevrouw Persoons

Handgemaakte

Rouwjuwelen

Wil je graag een persoonlijk en elegant juweel waar de as van je geliefde

discreet in verwerkt wordt? Dan kan je bij ons terecht. In alle rust bespreken wij samen het ontwerp of u kunt een beetje as laten verwerken in onze bestaande modellen van ring, hanger of armband. De as van uw dierbare wordt zorgvuldig verwerkt in een klein askamertje dat discreet wordt ingewerkt in het juweel. Anderen zien enkel uw mooi, hedendaags juweel maar voor u krijgt het juweel een extra dimensie.

Schermafbeelding 2020-04-29 om 21.51.21.
Schermafbeelding 2020-04-29 om 21.51.15.

"Op mijn zestiende was ik stapelverliefd op mijn eerste vriendin, Nathalie.

Na 30 jaar laaide de liefde tussen ons terug op. Nathalie, ondertussen mijn vrouw, ging wel vaker snuisteren op de website van Kris Baele. Ze was al jaren dol op de ontwerpen en droomde ervan ooit een creatie te kunnen kopen. Fractions of life was zo een van haar favorieten. Na een goed gesprek heeft Kris een uniek stuk obv dat design gemaakt.

& Wij zijn nog steeds super verliefd (op het resultaat)!"

- meneer Frank Marcello

Heb je interesse? Wil je graag meer weten?

Wij helpen je graag verder! 

Kom gerust langs in de winkel,

of bel ons op het tel.nr. 09 369 21 26

Of stuur ons een mailtje door hier te klikken.

Schermafbeelding 2020-03-24 om 18.16.05.
bottom of page